Els vins
Els vins són transparents i testimonis de l’empremta d’un paisatge.
Volem que els nostres vins siguin el més naturals possibles, seguint criteris biodinàmics i que expressin la identitat del nostre territori. Fem servir llevats propis, evitem actuacions en els processos i donem a cada vi un tracte individualitzat. No clarifiquem ni filtrem. En funció de les condicions anuals, decidim els vins a produir, que poden ser ben diferents anyada rere anyada.
Vins blancs
Rabassa 19
Macabeu, pansera, picapoll i malvasies
(blanc brisat de vinyes centenàries)
Piotxa 18
Macabeu i pansera
(blanc brisat, elaboració en àmfora enterrada)
Escadolles 17
Macabeu i pansera
(vinya d’escadolles)
Rusc 19
Torbat 100%
Vins negres
Curull 18
Sumoll, mandó, bartrol, garrut i garsenc
(elaboració en cup de pedra)
Biot 17
Sumoll, bartrol i mandó
(elaboració en cup de pedra)
Corsai 18
Sumoll 100%
Llampat 19
Sumoll, picapoll i malvasia
(elaboració en cup de pedra)
Vi roig
Sucamulla 19
Bartrol, sumoll, mandó,
garsenc i garrut
Vi taronja
Tinoi 17
Pansera i macabeu
(elaboració en cup de pedra)
Vi dolç
Pansera 15
Pansera 100%