Els vins

Els vins són transparents i testimonis de l’empremta d’un paisatge.

Volem que els nostres vins siguin el més naturals possibles, seguint criteris biodinàmics i que expressin la identitat del nostre territori. Fem servir llevats propis, evitem actuacions en els processos i donem a cada vi un tracte individualitzat. No clarifiquem ni filtrem. En funció de les condicions anuals, decidim els vins a produir, que poden ser ben diferents anyada rere anyada.

Vins blancs

Rabassa 21

Macabeu, pansera, picapoll i malvasies
(blanc brisat de vinyes centenàries)

Piotxa 21

Macabeu i pansera
(blanc brisat, elaboració en àmfora enterrada)

Rusc 21

Torbat 100%

Escadolles 17

Macabeu i pansera
(vinya d’escadolles)

Vins negres

Curull 20

Sumoll, mandó, bartrol, garrut i garsenc

(elaboració en cup de pedra)

Corsai 20

Sumoll 100%

Biot 21

Sumoll, bartrol i mandó

(elaboració en cup de pedra)

Vins vermells

Sucamulla 21

Bartrol, sumoll, mandó,
garsenc i garrut

Tabola 21

Macabeu i sumoll

Vins dolços

Pansera 15

Pansera 100%

Brescat 20